Medium Magnetiseur, Irma in Geleen.

Wat is magnetiseren
Vragen en antwoorden over magnetiseren.

Hier leg ik u op een begrijpelijke manier uit, wat magnetiseren is, mijn ervaringen zijn, en waarvoor je het kan gebruiken.

Wat is magnetiseren.

Wat is magnetiseren nu eigenlijk? In een super kleine notendop; het doorgeven van energie door de magnetiseur, aan u. Vroeger noemde men dat ook wel handoplegging. Eigenlijk is die uitdrukking niet helemaal juist. Want ook zonder iemand aan te raken, is magnetiseren/ healing mogelijk. Je kan zelfs op duizenden kilometers afstand energie sturen. 

Dieren en planten, zijn trouwens eveneens heel goed te behandelen. Over de dieren heb ik een aparte pagina gemaakt; dierenfluisteraar Irma in Limburg.

Blokkades verwijderen. 

Tijdens het magnetiseren worden blokkades (die de energiestroom in uw lichaam tegenhouden of verminderen) verwijderd of verminderd. Uw chakra’s (energiecentra in het lichaam) en aura (energieveld buiten het lichaam) worden voorzien van nieuwe energie. U voelt zich dan geheel ontspannen. U kunt zelfs in slaap vallen, om dan met frisse energie wakker te worden. 

Een enkele behandeling zal zeker merkbaar zijn. Gegarandeerd. De meeste cliënten, willen graag nog een tweede of derde keer terugkomen, omdat zij merken hoeveel baat ze erbij hebben. 

Op een aurafoto zou u heel goed, het verschil van uw chakra’s en aura, voor en na een behandeling kunnen zien. 

“Blokkades? Wat zijn dat?” hoor ik al. Blokkades kunnen heel verschillende oorzaken hebben; 

– negatieve ervaringen (uit dit, of een vorig leven.

– pijn, stress, burn-out, verdriet (uit dit, of een vorig leven.) 

– angst of fobie (uit dit, of een vorig leven.) 

– liefdesverdriet, verdriet om `t verlies van een dierbare, enzovoorts. 

Uiteraard heeft magnetiseren ook baat bij; slapeloosheid, vermoeidheid, spanningen, hoofdpijn, menstruatiepijn en zelfs fantoompijn. 

Het is bewezen, dat je er totaal niet in hoeft te geloven. Het heeft namelijk helemaal niets met geloof te maken. Wel met ervaren. Zonder risico voor uw gezondheid. Ik als magnetiseur, kan u helpen bij uw klachten. 

Indien u wilt, deel in mijn helderziende waarnemeningen tijdens het magnetiseren met u, na de behandeling. Indien u nog vragen heeft, beantwoord ik die graag voor u.  

Liefs Irma. Magnetiseren en mijn erv