Medium Magnetiseur, Irma in Geleen.

Contact met overledenen.

Contact met overledenen.

Contact maken met overledenen, kan om verschillende redenen. Het geeft rust, antwoorden en inzichten.

Contact met overledenen.

Een sterfgeval is op zich al moeilijk genoeg voor veel nabestaanden. Vaak was iets nog niet uitgesproken, of had men nog iets willen zeggen.

En dan…ineens is het te laat.

Gelukkig kan ik als medium, een uitkomst bieden. Voor u, en de overledene, kan ik als tussenschakel dienen, en uw boodschap aan hen doorgeven. Tevens zult u dan horen, wat zij nog te zeggen hadden. Vaak zeggen ze dan iets, waarvan alleen u kan weten, of het daadwerkelijk wel degene is aan wie u iets nog kwijt wilde.

Dit zorgt voor rust aan beide kanten. Tevens zal het rouwproces van verwerking makkelijker verlopen.

Het contact is voor mij altijd bijzonder. Ik zie hen, zoals ik u zie. Ik hoor hen, zoals ik u hoor. Zij kunnen mij laten voelen, wat hen is overkomen. (Dat is niet altijd even prettig, maar het hoort bij mijn werk.) Daarnaast kunnen zij mij een afbeelding of ‘film’ laten zien uit hun verleden. De meeste overledenen zijn heel rustig, maar soms is er eentje heel geëmotioneerd. Ik stel hem of haar dan eerst even op hun gemak, alvorens ik boodschappen ga doorgeven.

Comapatiënten.

Ook met hen is het mogelijk, om contact te maken. Dat gebeurd via het onderwuste.  

Irma Motké

Rijksweg Noord 51

6162 AC Geleen.

06 2700 1609

Contact met overledenen.