Medium Magnetiseur, Irma in Geleen.

Terugkijken naar vorige levens.

Vorige levens.

Naar vorige levens terugkijken, kan veel inzichten geven. Veel van onze klachten, problemen of voorkeuren, zijn terug te leidden, naar een gebeurtenis uit een vorig leven. Tevens kan dit inzichten geven in uw relatie.

Terugkijken naar vorige levens.

Veel oorzaken van onze klachten, problemen of vraagstukken zijn terug te leidden naar een gebeurtenis uit een vorig leven. Bijvoorbeeld onze interesse of voorkeur, die we nu in het hedendaagse leven hebben. Dat kan een voorliefde zijn van een hobby, land of sport. Zelfs het hebben van een hekel aan iets, wat niet zo een twee drie te verklaren is. 

Tevens kan duidelijk worden, waar vandaan een angst of fobie komt, of wat u in dit leven uit te werken heeft. Informatie die ik krijg uit een vorig leven door middel van helderzien, helderhoren, heldervoelen, helderruiken, of helderweten zal dan inzicht geven, in bijvoorbeeld onderstaande klachten, of vraagstukken. 

U kunt dan denken aan: 

– Stress / burn-out 

– Verdriet 

– Angsten/ fobie. 

– Relatieproblemen; “Waar loop ik steeds tegen aan ?“ 

– Op een “dood punt” zitten. Niet weten wat je nu moet gaan doen. 

– Lichamelijke of geestelijke klachten. 

Terugkijken naar vorige levens, uit nieuwsgierigheid. 

Maar ook gewoon de ‘nieuwsgierigheid naar wie u vroeger was’ mag een reden zijn om eens langs te komen. Vaker is dat de aanleiding, en komen er verrassende inzichten bij u zelf tijdens de zeer ontspannende gesprekken naar boven. 

Een mooi en duidelijk praktijk voorbeeld over invloed vanuit een vorig leven in het huidige leven, staat hieronder beschreven. We hebben uit privacy overwegingen de naam van de cliënt veranderd. Hier noemen we hem voor het gemak even ‘Freek’. 

Freek kwam voor 2 zaken. Het eerste was dat hij geen relatie stand kon houden, en het tweede was dat hij vanaf zijn jeugdjaren iedere vrije dag, (weekenden, vakanties, en snipperdagen) moest overgeven. Vele jaren van onderzoek in ziekenhuizen leverden niets op. Toen werd hij doorverwezen naar psychologen en psychiaters. Ook daar wist men niets zinnig aan oplossingen bij te dragen. 

Ik ging kijken naar zijn vorige levens. 

Daar ontdekte ik dat hij een slaaf was bij de Egyptenaren toen de piramides gebouwd werden. Hij was een bijzondere slaaf. Vanwege zijn sterke gestel was hij een soort voorman, met een paar privileges. Zo mocht hij kinderen verwekken (maar daarna zag hij die vrouw en zijn kind nooit meer) om voor sterke slavenkinderen te zorgen. Dat was precies waarom zijn relaties geen standhielden; Onbewust duwde hij wat te dichtbij kwam, weer weg, uit angst om het weer te gaan verliezen. 

Toen ik verder ging kijken kwamen we erachter dat zieke slaven aan hun lot werden overgelaten. Wat vanzelf beter werd kon weer verder werken, en anders liet men ze gewoon sterven. Er waren immers slaven genoeg voorhanden. Maar Freek was een slaaf waar men zuinig op was. Hij kreeg verzorging en RUST als hij ZIEK werd. 

Zijn onderbewuste had nu in DIT leven dus de omgekeerde regel gemaakt; vrij zijn= ziek zijn. De cirkel was weer rond. 

Ik legde zijn onderbewuste uit dat het niet meer nodig was om zo te leven. Na het weekend sprak ik Freek weer. “En hoe is het gegaan?” 

“Prima!” zei hij “NIET overgegeven. Eindelijk !” 

Tot op de dag van vandaag gaat het goed. Één gesprek was voldoende om iemand te kunnen helpen die al 15 jaar met een probleem rondliep, waar artsen en psychologen geen raad mee wisten.