Medium Magnetiseur, Irma in Geleen.

Gesprekken met overledenen.

Ik heb in mijn leven ondertussen ontelbare gesprekken mogen voeren met overledenen. Daar vallen heel amusante, informatieve, en droevige verhalen onder. Een enkele keer gaf zo’n gesprek je nieuwe inzichten. In zowel de geschiedenis, als wat het de huidige tijd aangaat. Ik zou hier honderden verhalen kunnen plaatsen, en er zelfs een boekwerk van kunnen maken. Maar dat is mijn intentie niet. Ik heb gewoon een paar verhalen uitgekozen, waarvan ik denk, dat deze u zullen interesseren. Uiteraard, betreffen het enkel en alleen verhalen, die ik NIET met cliënten heb gehad. Wat privé is, blijft privé. 

Ik heb aan ieder verhaal een pagina gewijd. Er zal zo nu en dan een link (verhaal ) bijkomen. Alvast veel leesplezier. 

NIEUW!   Duitse kindsoldaten.  NIEUW!

Mocht u over deze pagina vragen hebben, dan kunt u mij daarover contacteren. 

Het kan zijn, dat u een verhaal hier, ook tegenkomt op de site snowpaij. Dat komt, omdat we beiden dit soort verhalen plaatsen. 

Gesprekken met overledenen.