Medium Magnetiseur, Irma in Geleen.

Wat is een orb of lichtbol

Welkom op de beste orbpagina van het internet.

Wat is een orb of lichtbol? Een orb is een vorm van energie. Aan de hand van foto’s en een video, zal ik dat u laten zien.

Wat is een orb of lichtbol.

Hier krijgt u uitleg wàt een orb (of lichtbol in de volksmond) is, met diverse mooie foto`s daarvan.Tevens zal ik u laten zien dat je een orb zelf kan maken, waarmee je bewijst dat het een vorm van energie is, net zoals magnetiseren een vorm van energie is. Voor de liefhebber het ultieme bewijs op video; blauwe bollen die je als energie uit een lichaam ziet komen.

                                Het is een vorm van energie, en zeer zeker geen stof.

Sommige sceptici blijven ongefundeerd het tegenovergestelde beweren. (Hun argument is dat het door de kwaliteit van de huidige camera’s komt.) Vaak zijn ze als lichtbollen te zien. Ze zijn er altijd al geweest, Het is niet één soort energie. De energie van een overleden persoon of dier, kàn je soms als Orb waarnemen op een foto, maar dat wil dus niet zeggen dat alle lichtbollen overledenen zijn. Het kan ook de energie van een gebouw, emotie of boom zijn. Zelfs professionele fotografen erkennen het ‘probleem’ van de lichtbollen op hun foto’s. Ook zij wijzen de theorie van stof op de lens naar het rijk der fabelen.

 

Hiernaast ziet u op een foto uit de 19de eeuw (dus van 1800-1899), waar je er eentje ter hoogte van zijn laars kan zien. Dit is dus een duidelijk bewijs, dat sceptici zichzelf tegenspreken. In die tijd, waren er geen digitale camera’s. 

Wat si een orb of lichtbol.

Water, stof, zand, suiker, zout, heeft zoals alles een eigen structuur. Indien u de structuur van een orb vergelijkt met dat van een stofdeeltje, dan kan u maar één conclusie trekken. Hieronder een haar, watermolecuul, ijskristal, en stuifmeel. Inderdaad… totaal verschillende patronen, waarmee dus is bewezen dat een Orb geen stof op de lens is, zoals sommige sceptici blijven volhouden.

Vergroting van een haar.
Watermolecuul.
ijskristal.

                                                           Kan iedereen een orb fotograferen?

-Nee. Daar moet je vreemd genoeg een bepaalde energie voor hebben. Dat je ze nu niet kan fotograferen, wil niet zeggen dat dat altijd zo zal blijven. Het kan zelfs zo zijn, dat u het morgen wel ineens kan. Orbjes bewegen. Dat is zelfs heel logisch, want zoals ik al eerder zei zijn het energiën. Fotografeert u ze nu op een plek, dan kan het zijn, dat wanneer u op exact dezelfde plek een minuut later een foto maakt, niets te zien is.

Wat is een orb of lichtbol.

Foto links, orbsen op het kerkhof in Mook, Limburg.

Foto rechts, een groep orbsen in de straat bij bomen.

Hieronder 4 foto’s, die aantonen dat een orb een vorm van een energie is.

Wat is een orb of lichtbol.
aarden
Aarden.
bundelen van energie
Bundelen van energie.
energiebol weggooien.
Energiebol weggooien.
Wat is een orb of lichtbol
Orb uitvergroot.

 

Deze video toont aan, dat je als mens energie kan sturen. De energie is als blauwe bollen te zien, die uit het lichaam komen. De beeldkwaliteit is helaas wat minder, maar dat ligt aan het oude toestel, waarmee het is opgenomen. 

Voor degenen die beweren dat je een orb alleen maar in het donker kan fotograferen, heb ik er eentje die overdag is genomen geplaatst. Deze was overigens bijna een meter groot. De grootste die ik ooit heb mogen waarnemen, was ruim 2 meter in omtrek.

De site Liefdes Licht heeft overigens zonder het mij te vragen, veel van deze site gekopieerd. Niet erg netjes. Zeer zeker niet, omdat ze er zelf een hoop bij verzinnen, wat de uitleg van kleuren betreft. Klinklare onzin gewoon. 

Wat is een orb of lichtbol.
Gekleurde orb in beweging.

Links ziet u een gekleurde orb die in beweging is. Wederom een bewijs dat het geen stof is, aangezien stof zich zo niet laat fotograferen.

Ik denk, dat uw vraag op, wat is een orb of lichtbol, nu wel beantwoord is.

                              Heeft u vreemde verschijnselen op een foto? Bent u benieuwd wat het is?

Ik kan u daar een antwoord op geven. Het kan een verrassend antwoord zijn. Want energie heeft veel vormen. Zo, is het de ene keer bijvoorbeeld de energie van een overledene, of gids. Maar het kan ook de energie zijn, van een gebeurtenis die daar heeft plaats genomen. 

Wilt u meer weten over wat je zoal met energie kan doen? Neem dan eens een kijkje op snowpaij.