Medium Magnetiseur, Irma in Geleen.

Dierenfluisteraar Irma in Limburg.

Dierenfluisteraar.

Ik ben Irma en dierenfluisteraar in Limburg. Bij tal van dieren heb ik al heel mooie resultaten mogen boeken. Uiteraard, ben ik bereid, om buiten Limburg te werken indien dat nodig is.

Dierenfluisteraar Irma in Limburg.  

Eigenlijk noem ik mezelf liever een dierenluisteraar. Door mij af te stemmen op het dier, kan ik op diverse manieren binnenkrijgen wat hen mankeert, of waar ze mee zitten. Contact maak ik middels het onderbewustzijn. 

Zo heb ik al diverse malen een oorzaak of klacht weten te achterhalen die een dierenarts niet kon vinden. Vreemd is dat niet, omdat een arts nog altijd alleen maar naar het lichaam van een dier kijkt, en niet naar de energie van het dier. Klachten kan ik verminderen, of zelfs geheel verhelpen door een dier te magnetiseren. Magnetiseren is nooit schadelijk, ondanks wat sceptici ervan durven te beweren. 

Praktijkvoorbeelden. 

Een paard dat bijvoorbeeld voortdurend zijn tanden in het hout zette, bleek stress te hebben omdat de eigenaresse te veeleisend was. Nadat de eigenaresse minder eisend werd, verdween ook het bijten in het hout. 

Een ander paard had een vreemde hoest. De arts was al diverse malen geweest, maar kon de oorzaak niet vinden. Ik kreeg door, dat het paard zich niet op zijn gemak voelde en daardoor hoestte. Na een tweetal behandelingen van magnetiseren verdween ook de hoest. Honden en katten laten zich heel liefdevol magnetiseren. Wist u dat magnetiseren na een operatie, het herstel bespoedigen zal?  

Dieren zijn geweldig om mee te werken vanwege hun pure gedrag. Het maakt in principe niet uit, om welk dier of ras het gaat. Hun taal is universeel voor mij. 

Op de manier zoals ik middels het onderbewustzijn contact maak met de dieren, kan ik ook contact maken met comapatiënten. Comapatiënten krijgen van alles mee. Dat klinkt vreemd, maar is het niet. Immers, we hebben het over een vorm van energie. In het maandblad paravisie heb ik dat allemaal eens uitgelegd. Overigens, hoef ik niet bij de persoon zelf aanwezig te zijn. Middels een foto, kan ik ook het contact leggen. 

Tevens is het mogelijk om contact te maken met het onderbewustzijn van verstandelijk gehandicapten. Ik heb jarenlang als vrijwilligerster voor een organisatie gewerkt, die vakantiereizen voor hen verzorgde. Doordat ik op die manier met deelnemers kon communiceren, wist ik precies wat ze bedoelden, of wilden.

Dieren bezoek ik het liefst ter plekke, om onnodige stress voor het dier te voorkomen. 

Liefs, Irma. 

Jonge hond met poot over zijn neus
pup wast kitten
kat met voorpootje over zijn neus.