Medium Magnetiseur, Irma in Geleen.

Hulp bij zwarte magie.

Hulp bij zwarte magie.

Heeft u hulp bij zwarte magie nodig? Geen nood, ik kan u helpen. Ik zal u eerst uitleggen wat zwarte magie is, en daarna, of het nodig is om een huis te reinigen.

Zwarte magie is de tegenhanger van witte magie. Het heeft altijd bestaan, net zoals witte magie/ helende krachten hebben bestaan. Beiden zijn sterk.

Wellicht wist u het niet, maar het is bij de Nederlandse wet verboden tot het uitoefenen van zwarte magie, met als doel anderen te schaadden. U kunt hiervoor veroordeeld worden. Gelukkig houden de meeste mensen zich bezig met witte magie, om hun naasten, dieren of de natuur van (helende) energie te voorzien. Echter, er zijn mensen die om welke reden dan ook de zwarte magie bedrijven, met als doel om anderen het leven zuur te maken.

Zwarte magie heeft een heel breed vlak, evenals witte magie dat heeft. Het gros van de beoefenaars van zwarte magie heeft nauwelijks kennis, en is erg zwak te noemen. Slechts een enkeling is in staat, om werkelijk situaties, of iemands gezondheid te manipuleren.

Heeft u het vermoeden dat zich een dergelijke situatie bij u afspeelt, dan kan ik hulp bieden. Ik sta niet alleen in het bestrijden/ oplossen van zwarte magie. Indien het nodig is krijg ik hulp. Beoefenaars van zwarte magie neutraliseert, of schakelt hij dan permanent uit.

100% score, 100% garantie.

Overigens denkt men vaak dat het zwarte magie betreft, indien er op het persoonlijke vlak van alles misgaat. Vaak blijken andere redenen/ factoren zich af te spelen. Maar ook dat is allemaal door mij uit te leggen, te verklaren, en te verhelpen.

Zwarte magie en huizen reinigen. (Deel twee, over huizen reinigen). Hoeveel is er al niet geschreven over kwade geesten die de bewoners van huizen tot wanhoop dreven? Talloze filmproducenten wisten met de meest fraaie schrikeffecten de bezoeker aan de bioscoopstoel gekluisterd te krijgen.

 Onzin allemaal? Laat ik het zo zeggen…er zit een kern van waarheid in. Het is mogelijk dat bewoners van huizen de meest vreemde zaken meemaken.

Een koude omgeving, terwijl de kachel het goed doet, lampen die flikkeren, een nare lucht, voorwerpen die verplaatst zijn of geheel verdwijnen, zenders die ineens op een ander kanaal springen, klokken die niet meer gelijk lopen, glazen voorwerpen die ineens barsten, en een voortdurend moe zijn, zijn dan wel de meest voorkomende kenmerken, als er in uw woning een energie is, die je als storend mag ervaren.

Met energie in de laatste zin, bedoel ik dan de energie van een overledene (uit deze tijd, of eeuwen terug), maar het kan evengoed een emotie zijn, of de energie van een voorwerp. Eigenlijk zijn er talloze mogelijkheden.

Fabels over reinigen.

Over het zuiveren is op zich meer dan genoeg geschreven. Helaas heel veel, door mensen die er weinig tot geen verstand van hebben. De meest zinloze ‘oplossingen’ herkent u wel;

-Een pastoor met een bijbel in de hand, en namens god spreekt.

-Salie, en andere kruiden die door ‘experts’ verkocht worden.

Een dier offeren, knoflook aan de deur ophangen, of zelfkastijding.

-En amuletten…

U bent natuurlijk geheel vrij, om dat allemaal uit te proberen. Maar ik kan u beloven, dat niets daarvan zal gaan werken. 

Natuurlijk wil de sceptische lezer bewijs dat negatieve energie echt bestaat, en dat het te verhelpen is. Dat is zijn goed recht. Vergroot beide foto’s maar eens. U zult duidelijk het verschil zien van de aanwezige energieën.

Op snowpaij is ook betrouwbare informatie over zwarte magie te vinden. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. 

Hulp bij zwarte magie.
Hulp bij zwarte magie.