Medium Magnetiseur, Irma in Geleen.

Hulp voor nieuwetijdskind.

Nieuwetijdskinderen en spirituele hulp.

Hulp voor nieuwetijdskind. Ik kan uw kind alle antwoorden geven, die het heeft op spiritueel gebied.

Hulp voor nieuwetijdskind.

Er wordt veel over deze kinderen geschreven. Wie, en wat ze zijn, maar bijna nergens is er hulp voor hen. Ik ben zelf ook een nieuwetijdskind, en kan veel vragen die uw kind heeft beantwoorden.

Kinderen worden geboren, met een verbinding naar een andere dimensie, waar diverse informatie en waarnemingen plaats vinden. Naarmate zij ouder worden, verdwijnen meestal hun gaven, van helderziend, horen, ruiken, voelen enzovoorts. Doordat in de volwassen wereld deze ‘gave’ nog niet helemaal begrepen wordt, en geaccepteerd is, blokkeert het kind zo bewust zelf haar kanalen.

Er zijn echter kinderen bij wie dat niet gebeurt. Zij zijn vaak wijzer, zien de overledenen, en voeren gesprekken met hen. Vaak is hun creatieve vermogen groter dan bij anderen, en bedenken zij oplossingen waar een ander niet op zou komen.

Het zien van aura’s, of voorspellende dromen, en het hebben van visioenen, behoort ook tot die mogelijkheden. De huidige, koude, rationeel overheersende wereld van nu, is hier niet op ingesteld. Men noemt hen nieuwetijdskinderen, en worden vaak verkeerd begrepen, omdat zij de wereld anders zien, en beleven.

Zelf ben ik ook een nieuwetijdskind.

Vanaf mijn geboorte, heb ik gebruik kunnen maken van alle kanalen. Dat lijkt heel leuk, en enorm makkelijk, maar het tegenovergestelde was vaak het geval. Men begreep mij regelmatig niet, of werd in het ergste geval voor een ‘vreemd kind’ uitgemaakt. Voor echte hulp, kon ik bij niemand terecht. In het beste geval, hoorde men mij aan, en werd er gezegd, dat het allemaal wel goed zou komen.

Herkent u dit bij uw kind? Of herkent uw kind het bovenstaande? Als ervaren medium, kan ik helpen. Hen ondersteunen in hun proces. Hun vragen beantwoorden, en met hun gave leren omgaan, zodat het dagelijkse leven, aangenamer kan worden.

Neem vrijblijvend contact op. Samen komen we er wel uit, want ieder nieuwetijdskind verdient hulp.

Liefs Irma.