Medium Magnetiseur, Irma in Geleen.

Recensies over mijn werk als medium en magnetiseur.
Voor een origineel kado. U kan het bedrag zelf bepalen.

Recensies over mijn werk als medium en magnetiseur. Over de meest uiteenlopende zaken, heb ik leuke reacties gekregen, die ik graag met u wil delen. Bedankt allemaal! Wilt u een recensie mailen? Dat kan naar; witlicht@hotmail.com

Recensies mogen bestaan uit korte zinnen, of een kort verhaal, net zoals u dat zelf wilt. Indien u dat wenst worden de recensies uit respect voor privacy anoniem geplaatst.

Met vriendelijke groet, de webmaster.

Recensies over mijn werk als medium  en magnetiseur.

 

Bij een vermissing van een hond na een aanrijding, is er met man en macht 24 uur per dag gezocht.
Omdat de hond in een groot uitgestrekt gebied, met landerijen en bossen kon bevinden, was het op het laatst zoeken naar een speld in een hooiberg. Ik heb Irma gebeld voor advies. Ze gaf duidelijke informatie door na aanleiding van de toegestuurde foto. Die leide naar plaatsen waar inderdaad de speurhonden ook aanslagen. Gelukkig is de hond na 6 dagen ongedeerd teruggevonden.
Irma, bedankt voor je lieve hulp.

E.K.

Lieve Irma, heel hartelijk dank voor het behandelen van mijn kleindochter. Al jaren had ze buikpijn, het laatste jaar omhoudbaar. In 4 ziekenhuizen geweest, maar er kwam niet uit. Hyperventileerde door de angst als ze een steekje voelde, en kon niet meer slapen totdat ik haar naar jou stuurde.

Een wonder, eenmaal geweest, en het is over! Jij bent een geschenk van God. Nogmaals dank, ook dat je per foto haar sterker maakt in haar persoonlijkheid.

Lieve groet, Marlies en Priscilla.

Het kan niet anders, dan dat mijn kat jouw energie ontvangen heeft.  Na veel gedokter, en vele kosten verder, lijkt het probleem opgelost te zijn. Een rustigere kat, die niet meer vecht. Super blij mee! Had ik hier maar eerder aan gedacht.

Groet, Ellen.

Beste mensen, ik ben niet zo snel verrast, maar Irma vertelde mij dingen die ze absoluut niet kon weten. Toen ze daarna ook nog het hoe/ waarom verklaarde, moest ik even bijkomen van de informatie. Zo exact, zo precies en duidelijk. Alles viel op zijn plaats. Daarom kan ik haar van harte aanbevelen. 

Lieve, lieve Irma.

Mijn dochter heeft van jou op afstand energie mogen ontvangen. Het heeft haar leven totaal in positieve zin veranderd! Dank je wel hiervoor!

Beste Irma,

Na een consult van mijn vrouw bij jou, kwam mijn vrouw heel enthousiast en opgelucht thuis. Dit was voor mij de reden om ook een consult bij jou te nemen. Daar heb ik absoluut geen spijt van gekregen! 

Heel veel vragen die ik had, heb jij mij kunnen beantwoorden.

Hallo Irma!

Ik wil iedereen even laten weten, hoe goed het magnetiseren mij heeft gedaan. Mijn energie is weer terug! 

Groetjes Moniek

Vroeger vond ik een medium een zweverig iets. Maar jij bent behalve vriendelijk ook erg goed en nuchter.  

Ik heb er dan ook geen spijt van dat ik ben gekomen ondanks dat ik eigenlijk best wel sceptisch was.

Bedankt voor het gezellige uurtje!

NOge een lief bericht,

Dankzij het consult van Irma, besef ik nu hoeveel invloed vorige levens op het huidige leven hebben. Ik vond het een heel verhelderend gesprek. Dank je wel, je was super! Dikke knuf!

Honderden euro`s uitgeven aan mediums op de telefoonlijn van de T.V. Maar die zeiden steeds hetzelfde en daar kwam niks van uit. Ik dacht: ik probeer eens iemand in mijn buurt en kwam bij jou terecht. Je zei het tegenovergestelde van wat ik al jaren te horen kreeg. Maar wat had je gelijk. Ik kan nu eindelijk verder met mij leven. Blij dat ik jou gevonden heb!!

Recensies over mijn werk

Hoi Irma, ik vond het heel gezellig, en het was helemaal niet eng. Ik vond het ook heel fijn dat mama er bij mocht zijn.  Ik heb op school heel veel verteld.  Groetjes Julia.

Mijn vrouw was al bij je geweest en vond dat ik ook eens moest gaan. Omdat ik het overlijden van mijn moeder niet had verwerkt. We begonnen wat te kletsen over van alles en opeens vertelde je mij dingen die zelfs mijn vrouw niet wist, alleen mijn moeder en ik. Nu snap ik mijn vrouw die het zo vaak over jou gave had. Dank je wel, ik heb alles met mijn moeder kunnen afronden.

Jarenlang het reguliere traject afgelopen zonder vooruitgang. Daarop besloot ik het op de alternatieve wijze te gaan doen.  Bij diverse mediums geweest, maar werd daar slechts deels wijzer van. Bij Irma viel alles op zijn plaats en mede door het magnetiseren ben ik nu waar ik zijn moet.

Ik kan iedereen dan ook Irma aanraden.  Groet, Wouter.

Bedankt voor je inzichten in mijn relatie. Zoals jij het zag was voor mij heel verhelderend. Ik weet nu wat ik moet gaan doen. 

Sonja.   

Recensies over mijn werk als medium en magnetiseur.

Ik had nooit verwacht dat ik zou gaan geloven in vorige levens. Maar nu begrijp ik waarom ik altijd bang was voor vuur. Ik durf eindelijk weer een echte kaars op te steken

J te V.

Beste Irma,

Als heel nuchter mens heb jij me nu laten zien dat er meer is tussen hemel en Aarde zonder zweverig over te komen.

Jij bent een uniek persoon, en ik ben blij dat ik je heb mogen ontmoeten.

Bedankt voor je wijze woorden en inzichten.

Met vriendelijke groet,  G vd A

Hallo Irma!  

Het is alweer even geleden maar nu vallen alle stukjes op hun plaats! Het is allemaal precies zo uitgekomen als wat jij je me vertelde.

Dank je wel! 

Ine.

Lieve  Irma,

Wat ongelofelijk wat je allemaal wist te vertellen over mijn vorige levens! Dit geeft me nu zoveel inzichten en rust in mijn huidige leven. Ik vond het ook een heel aangename en relaxte sfeer bij jou.

Ik kan iedereen die met een relatieprobleem zit jou van harte aanbevelen!

Dikke kus!

Anita.

Lieve  Irma, sommige van mijn familieleden waren wat sceptisch over het contact met een overledene.

Maar jij wist dingen te vertellen over onze vader die bijna niemand wist. Nadat je weg was hebben we het er nog over gehad. Iedereen was overtuigd dat we via jou hem nog vragen konden stellen en zijn antwoorden kregen. Ik vond het een heel bijzondere ervaring. We hebben nu ook meer begrip voor elkaar gekregen. Is dat niet grappig? Bedankt voor alles.  -Anoniem-

Recensies over mijn werk 

Beste mensen,

Ik wil jullie mijn ervaring met Irma niet onthouden omdat het echt een verschil van dag en nacht was met voorgaande dierenarts bezoeken.

Eerst zal ik even de voorgeschiedenis van mijn 2 ex zwerfkatten Poessie van 10 en Binkie van 8 vertellen. Zelfs na al die jaren moeten ze nog steeds niets van bezoek aan huis en vreemde mensen hebben en een bezoek aan de dierenarts is al jaren grote paniek voor mijn katten.

Ik moet mijn katten in een klein kamertje lokken waar ze vervolgens in paniek tegen de muren vliegen. Als ik ze van de muur af gekregen heb begint het gevecht om ze in de vervoersboxen te krijgen. Daarvoor heb Irma gebeld met de vraag of ze mijn katten misschien wat rustiger kon krijgen zodat ze niet zo in paniek raken. Op haar verzoek wat foto’s van mijn katten doorgestuurd.

Donderdagochtend 11 augustus 2016 om 9.00 afspraak bij de dierenarts. Meestal duurt het minimaal 2 a 2,5 uur voordat ik mijn katten gevangen en in de vervoersboxen heb.

Toen ik ze in het kleine kamertje had hoefde ik ze niet van de muur te plukken en kon ik met zachte begeleiding bij hun billen ze zonder gevecht in de vervoersbox krijgen.

Tot mijn grote verbazing had ik mijn katten nu in 15 minuten al in de vervoersboxen zitten. Ook merkte ik bij de dierenarts en bij thuiskomst een duidelijk verschil met voorgaande jaren. Ik ben hier ontzettend blij mee en mijn katten waren veel minder gestrest.

Zelfs met mijn ervaring met het socialiseren van zwerfkittens,  vrijwilligerswerk in het asiel en eigenaar geweest van zwaar mishandelde honden en katten is mij dit nog niet eerder gelukt.

Beste mensen ik kan u Irma van harte aanbevelen en schroom niet om hulp te vragen bij een probleem met uw dieren.

Met vriendelijke groet,

Leontine Vos

Poessie & Binkie

Lieve Irma,

Eindelijk ben ik van mijn migraine af. Jarenlang kon niemand mij helpen.

Fijn dat jij mij wel kon helpen.

M. -Anoniem-

Recensies over mijn werk als medium paragnoste en magnetiseur.

Na tevergeefs maandenlang bij fysiotherapeuten te zijn geweest, besloot ik het op een andere boeg te gooien.

De eerste keer dat Irma mij magnetiseerde was heerlijk en ik voelde meteen verbetering.

De keren erna nam mijn pijnlijke klacht verder af, en tot op heden voel ik me weer heerlijk in mijn vel zitten.

Ik kan het een ieder die pijn en onrust van binnen heeft aanbevelen.

Liefs, M J

Hallo Irma,

Eerlijk gezegd was ik nogal wat sceptisch toen ik je site las over het zuiveren van huizen.

Maar gelukkig heb ik zelf mogen zien hoe je werkte.

We vonden het fijn hoe geduldig je alles uitlegde, en vertelde waarom er zoveel onrust in ons huis was.

Mijn man en kinderen kunnen nu weer rustig slapen, en dat geeft mij ook weer meer rust.

Zelfs onze honden lijken nu rustiger te zijn.

Dank je wel. We vonden het erg gezellig en interessant.

J d G

-Een lief bericht van Anita Bloemers.-

Chibie is weer thuis. Zo’n 3 maanden geleden zijn wij bij paragnoste Irma Motké geweest en nadat ze de foto van mijn kat heeft gezien, kon ze me meteen vertellen dat mijn kat nog leefde en dat hij terug zou komen, en dat is precies zo gebeurd. Dankzij haar hadden we weer hoop gekregen, maar nog vol spanning een paar maanden moeten wachten. Vanmorgen kregen we een telefoontje van de dierenbescherming dat ze hem gevonden hadden in Einighausen en hebben hem netjes thuis gebracht. Eindelijk. Gaaf en gezond, dus iemand moet hem goed verzorgd hebben. Ik kan iedereen Irma Motké uit Geleen aanbevelen als iemand zijn huisdier kwijt is, of voor andere dingen, want ze keigoed.

Hartelijk dank Irma. 

Recensies over mijn werk als medium en magnetiseur.

Ik wilde weten wat mijn vorige levens waren. Eigenlijk meer uit nieuwsgierigheid en voor de fun.

Ik vond het ontzettend knap hoe je dat allemaal wist.

Nu begrijp ik ook veel meer waarom ik sommige personen heel graag mag en anderen weer minder, en waarom ik een hekel aan mosselen heb.

Het was erg leuk om te horen allemaal.

Groetjes Anita.

Mijn paard is weer beter! Het was mooi om te zien hoe hij reageerde toen je hem in de stal aan het healen was. Eerst gingen de oren naar voren en daarna leek het wel of hij stond te slapen. Echt heel apart om te zien.

Zijn vacht is ook weer gaan glanzen na een paar dagen!

Dank je wel Irma!

Ik had al door veel mensen mijn huis laten reinigen en niets hielp.

Maar jij het het wel voor elkaar gekregen dat ik geen geluiden meer hoor en rust heb gekregen.

Mijn huis voelt nu ook heel rustig en fijn aan. Ook mijn familie voelt zich nu prettiger in mijn huis en ons babytje slaap ook stukken beter!

Ik kan iedereen jou manier van werken dan ook aanraden.

Nogmaals hartelijk dank.

-Anoniempje-

Eigenlijk vond ik het een beetje eng om te komen. Maar als ik had geweten hoe leuk en vooral eerlijk jij bent en kan vertellen had ik veel eerder moeten komen.

Dat het een halfuurtje uitliep was dan ook helemaal niet erg.

Hugh. M

Recensies over mijn werk.

 

Bedankt voor al jullie lieve woorden.

Liefs, Irma.