Medium Magnetiseur, Irma in Geleen.

relatieproblemen en spirituele inzichten
Hoe spirituele hulp inzichten biedt in een relatie.
Relatieproblemen en spirituele inzichten.

Relatieproblemen en spirituele inzichten zijn geen aardsvijanden van elkaar. Sterker nog, deze inzichten geven meestal een duidelijk beeld van de situatie waarin u zich bevindt.

Ik kan u vertellen wat die situatie op spiritueel nivo betekend. Soms kijk ik dan bijvoorbeeld naar jullie vorige levens. Daaruit blijkt dan vaak waarom er nu in dit huidige leven zoveel blokkades, nijd, of onbegrip naar elkaar toe is. Dat kan heel verrassende inzichten geven. Opeens vallen de puzzelstukjes op hun plaats, en is er weer een deur geopend om met een gezonde relatie verder te kunnen gaan.

Echter, het kan ook duidelijk worden, dat een relatie gewoon geen eerlijke kans heeft in dit leven. Het gaat er dan niet om, dat u, of uw partner ‘fout’ is, maar dat jullie ‘agenda’ niet oveenkomt. Hoe verdrietig dan ook, is het soms beter om er niet langer mee door te gaan. Vaak betekend dit de vrijebaan naar een nieuwe relatie waar u gelukkiger in zal worden.

Toch kan het ook nog anders lopen. Dat een relatie op dít moment geen kans van slagen heeft, maar in een latere periode wél

Uit ervaring, hebben we niet meer dan een uurtje nodig om een geheel duidelijk beeld te krijgen.

Dit is ook de reden waarom veel mensen voor mij kiezen, en niet voor een dure therapeut, waar je diverse malen terug moet komen, en hopen dat je dat antwoorden op je vragen zult krijgen. 

Zoals u weet, doe ik niet aan toekomstvoorspellen, maar wil dan wel voor u een tipje van de sluier oplichten, zonder teveel in detail te gaan. Veel mensen vragen mij hun toekomst te voorspellen. De meeste mensen willen nu eenmaal het liefst een kant en klaar leven, zonder hobbels voorgeschoteld krijgen. Helaas werkt dat zo niet. Het leven is geen kant en klare maaltijd met een gedekte tafel iedere avond. Het zou een examentest op school zijn, waarvan de antwoorden al naast u liggen. Dat is niet de bedoeling van reïncarnatie.